Leden login

24 november 2019 - wandeling - Regio Overijssel - Sibculo

Afbeeldingsresultaat voor paviljoen de vlegge

Zondag 24 november wordt er een NCC regiowandeling georganiseerd in Sibculo. Honden mogen hier los lopen.

Route informatie: Na de drempel 1e weg links naar de parkeerplaats van het Paviljoen De Vlegge, gaan we om 10.45 uur verzamelen om vervolgens een mooie wandeling te maken rondom een grote waterplas. Aansluitend kunnen de baasjes in het Paviljoen terecht voor een lunch o.i.d. (kosten voor lunch en/of consumpties zijn voor eigen rekening). Uiteraard zijn de honden hier ook van harte welkom! De exacte route en vertrekpunt door dit Overijsselse Landschap duurt ongeveer anderhalf uur. Iedereen die het leuk vindt om mee te lopen is welkom. Vooraf aanmelden zou fijn zijn! Meld je aan via het formulier of stuur een mail naar Webmaster@nederlandsecollieclub.nl


AFGELAST (In verband met omstandigheden wordt deze wandeling verplaatst naar een nieuwe datum, excuses voor het ongemak)

12 januari 2020 - Nieuwjaarswandeling strand Vlissingen - regio Zeeland

12 januari wordt er een NCC regiowandeling georganiseerd in Zeeland. De exacte route en vertrekpunt langs het strand duurt ongeveer anderhalf. Iedereen die het leuk vindt om mee te lopen is welkom. Vooraf aanmelden zou fijn zijn! Meld je aan via het formulier of stuur een mail naar Webmaster@nederlandsecollieclub.nl

Zondag 12 januari 2020 
Verzamelen van 13:00 - 13:30 uur
Aanvang 13:30 uur
Parkeren en lunch: Parkeerplaats Skandia Sauna Zwanenburg, Zwanenburgweg 11, Vlissingen (kosten voor lunch en/of consumpties zijn voor eigen rekening).


De Wandelingen van de Nederlandse Collie Club worden georganiseerd door onze regiocommissarissen. Zij kijken voor u uit naar leuke plekken in Nederland waar u wel of niet met de hond aangelijnd of los kunt wandelen. Alléén wandelen is leuk, maar om dit samen met meer collieliefhebbers te doen is des te leuker! 

Voor leden is deelname gratis, voor niet-leden wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,50.  (tenzij anders wordt aangegeven)

nederlandsecollieclub 15

Er wordt gekeken naar een locatie waar men naderhand ook even gezellig kan zitten voor een kop koffie of een versnapering (op eigen kosten). Uw regiocommissaris probeert (zekerheid niet gegarandeerd) altijd een extraatje te regelen in de vorm van een toegift door een dierenarts, deskundige, of bijvoorbeeld extra uitleg over vachtverzorging. En natuurlijk is het leuk om elkaar te leren kennen en bekenden uit de 'colliewereld' terug te zien op een wandeling van de Nederlandse Collie Club!

Indien er een wandeling gepland staat kun je je daarvoor opgeven via het tabblad formulieren of zoals omschreven bij de aankondiging van de wandeling. Wij hopen u dan graag te ontmoeten samen met uw viervoeter(s) want natuurlijk zijn andere rassen ook welkom!


Links naar websites voor wandelingen in groepverband en losloopgebieden:

Losloopgebieden Nederland

Wandelnet

Actief met je hond

ANWB wandelroutes

Zou hier een andere link bij vermeld moeten worden? 

Stuur het door naar de webmaster!

Lijkt het u leuk om ook in uw regio wandelingen te organiseren? Neem contact op!