Algemene Ledenvergadering 2018

De Wandelingen van de Nederlandse Collie Club worden georganiseerd door onze regiocommissarissen. Zij kijken voor u uit naar leuke plekken in Nederland waar u wel of niet met de hond aangelijnd of los kunt wandelen. Alléén wandelen is leuk, maar om dit samen met meer collieliefhebbers te doen is des te leuker! 

Voor leden is deelname gratis, voor niet-leden wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 2,50.  (tenzij anders wordt aangegeven)

nederlandsecollieclub 15

Er wordt gekeken naar een locatie waar men naderhand ook even gezellig kan zitten voor een kop koffie of een versnapering (op eigen kosten). Uw regiocommissaris probeert (zekerheid niet gegarandeerd) altijd een extraatje te regelen in de vorm van een toegift door een dierenarts, deskundige, of bijvoorbeeld extra uitleg over vachtverzorging. En natuurlijk is het leuk om elkaar te leren kennen en bekenden uit de 'colliewereld' terug te zien op een wandeling van de Nederlandse Collie Club!

Na de wandeling krijgt u een extraatje mee indien onze sponsoren iets leuks voor u in petto hebben.

Indien er een wandeling gepland staat kun je je daarvoor opgeven via het tabblad formulieren. Wij hopen u dan graag te ontmoeten samen met uw viervoeter(s) want natuurlijk zijn andere rassen ook welkom!


De inschrijving voor deelname aan de wandeling in Oosterhout op 29 mei 2016 is gesloten. Er lopen 62 mensen met 46 honden mee.

Deze dag wordt gesponsord door:

agroxl logo.fw

 

 

Deze wandeling wordt georganiseerd door Nettie van Baarle en Marleen Lamé

Programma en route

11:00 uur verzamelen op parkeerplaats Pannenkoekenhuis Restaurant De Hannebroeck - Hoevestraat 12 - 4903 RR Oosterhout

11:30 uur aanvang ca. 1,5 uur durende wandeling

13:00 uur hapje en drankje (op eigen kosten) bij Gasterij de Seterse Hoeve, Vijf Eikenweg 56, 4903 RK  Oosterhout - www.gasterij-desetersehoeve.nl (de locatie is ongeveer 1 km van de parkeerplaats waar we verzamelen). 

Mocht je nog contact willen met de organisatoren van deze NCC wandeling? Marleen is te bereiken op 06 - 25 072 400


 Links naar websites voor wandelingen in groepverband en losloopgebieden:

Losloopgebieden Nederland

Wandelnet

Actief met je hond

ANWB wandelroutes

Zou hier een andere link bij vermeld moeten worden? 

Stuur het door naar de webmaster!

Lijkt het u leuk om ook in uw regio wandelingen te organiseren? Neem contact op!

sponsor NCC